Bestel hier online je eigen
Friese Boys sportkleding!
0 items
Totaalprijs: € 0,00 Naar winkelwagen
Meer info
Workshort
€ 17.50
Friese Boys workshort gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen, het is een lang model dat tot net boven de knie valt.
Meer info
Trainingshirt
€ 19.95
Friese Boys trainingsshirt gemaakt van lichte coolmax polyester, vocht wordt razendsnel afgevoerd waardoor de huid droog blijft.
Meer info
Windbreaker
€ 23.95
Friese Boys windbreaker, zeer geschikt als het hard waait of regent tijdens het trainen. De stof is water- en vuil afstotend en heeft een lichte mesh binnenvoering.
Meer info
Trainingstop
€ 27.50
Friese Boys trainingstop gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.
Meer info
Friese Boys trainingspak gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.
Meer info
Friese Boys trainingspak dat bestaat uit een broek en een trainingstop, gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de...